Филмски преглед ResuscATING the Field (2007)Филмски преглед ResuscATING the Field (2007)

Неговото вистинско име, вели тој, е Боб Сатерфилд. Во еден момент тој беше рангиран со број 3. Тој дури тренираше со Марчиано. Сега тој е неуреден, стар, бездомник, се сеќава на славите

Преглед и резиме на филмот Септемвриска зора (2007)Преглед и резиме на филмот Септемвриска зора (2007)

Имаше ли обожаватели меѓу оние што ги водеа судењата за вештерки во Салем, инквизицијата или крстоносните војни? Или Холокаустот? Тие не недостасуваат. Организираната религија се користи за да се оправда

Преглед и резиме на „11 -тиот час“ (2007)Преглед и резиме на „11 -тиот час“ (2007)

Земјата е надвор од рамнотежа. Дали знаевте, како што научив во новиот број на списанието Discover, дека како што популацијата на риби исчезнува од океаните, нивното место е

Преглед и резиме на филмот Илегално наддавање (2007)Преглед и резиме на филмот Илегално наддавање (2007)

Тие водат удобен и опасен живот, како што Мили сфаќа еден ден во супермаркет кога ја открива убиец од нејзиното минато. Надминат со паника,

Смрт на погреб (2007) филмски прегледСмрт на погреб (2007) филмски преглед

„Смртта на погреб“ на Френк Оз ја наоѓа својата комедија во необичната човечка особина да биде најпримамливиот да се смее кога не ни треба. Немој

Преглед и резиме на филмот Казино Ројал (2007)Преглед и резиме на филмот Казино Ројал (2007)

Да, Даниел Крег прави прекрасен скок: потенок, повеќе премолчен, помалку опседнат со секс, способен да си наштети себеси на телото и душата, не грижејќи се дали ќе му се разниша мартини.

Филмски преглед и резиме (2007)Филмски преглед и резиме (2007)

Дејствието се одвива за време на студената и бледа сезона, февруари или март, во овој рурален дел на Белгија, каде што се случија некои од најбруталните борби на Првиот

Преглед и резиме на филмот Инвазија (2007)Преглед и резиме на филмот Инвазија (2007)

И „Инвазијата“? Едно од вонземските суштества убедливо тврди дека ако сите биле како нив, нема да има војна во Ирак, нема да има геноцид во Дарфур, нема да има

Преглед на филмот Дневниците на дадилката (2007)Преглед на филмот Дневниците на дадилката (2007)

Дадилката, чие вистинско име е Ени, доби работа да го спаси животот на Грејер откако се пресели од нејзината мајка во Централ Парк. Ени вели дека е „Ени“, таа

Супер лош преглед на филм и резиме на филмови (2007)Супер лош преглед на филм и резиме на филмови (2007)

Сет е буцкастата буцкаста, а Еван е витка со загрижени очи. Тие имаат партнер по име Фогел (Кристофер Минц-Пласе), кој е толку непопуларен што е дури и непопуларен.