ABC njofton serialet e reja dhe të rikthyera për programin 2022-23 - Shfaqjet televizive të anuluara + të rinovuaraABC njofton serialet e reja dhe të rikthyera për programin 2022-23 - Shfaqjet televizive të anuluara + të rinovuara

ABC CHEDULLI VJESHTË 2022 PRIME TIME (Programet e reja në CAPS, të gjitha kohërat janë Lindore/Paqësori). E HËNË 20:00 – Beqar në parajsë22:00 – Mjeku i mirë E MARTË 20:00 – Beqar në parajsë22:00

The Resident: Sezoni 6; Rinovimi 2022-23 për serialet e dramës mjekësore FOX - anuluar + shfaqje televizive të rinovuaraThe Resident: Sezoni 6; Rinovimi 2022-23 për serialet e dramës mjekësore FOX - anuluar + shfaqje televizive të rinovuara

nga Trevor Kimball, 16 maj 2022 (Foto: Tom Griscom/FOX) Spitali Chastain Memorial mbetet i hapur për sezonin televiziv 2022-23. Resident është rinovuar për një sezon të gjashtë